Despre Electroconex

Despre Electroconex

S.C. ELECTROCONEX ECHIPAMENTE INDUSTRIALE S.R.L. este prezentă în piaţa românească din anul 1990. A fost înmatriculată inițial ca IMM, în conformitate cu legislația timpului ( Decretul-lege 54/1990), cu denumirea ELECTROCONEX .
În anul 1991 a fost reînmatriculată conform noii legislații apărute (Legea 31/1990 – Legea societăților comerciale), păstrând denumirea inițială. La sfârșitul anului 2012 capată o noua identitate, noua denumire – ELECTROCONEX ECHIPAMENTE INDUSTRIALE – indicând explicit domeniu de activitate.

Din anul 2004, obiectul principal de activitate a devenit importul şi distribuţia, la nivel naţional, de echipamente industriale pentru sudare, echipamente pentru mecanizarea şi automatizarea proceselor de sudare, echipamente de ridicat, echipamente de sablare, maşini pentru debitat cu comandă numerică, materiale de adaos pentru sudare, accesorii şi echipamente de protecţie.

Motoarele dezvoltării societăţii au fost întotdeauna implicarea totală a întregii echipe, motivaţia şi, în primul rând, atenţia deosebită acordată clientului şi calităţii serviciilor oferite. Răspunsul prompt la nevoile fiecărui client, faptul ca am ajuns acolo unde alţii nu au arătat interes şi prezenţa constantă pe piaţă cu stocuri şi servicii de calitate ne-au asigurat evoluţia de până acum.

În ultimii ani de funcţionare, societatea ELECTROCONEX a deschis puncte de lucru în ţară, iar cu ajutorul personalului implicat în vânzări acoperă mare parte din piaţa naţională, fiind în continuă prospectare şi dezvoltare.

Gama largă de furnizori pentru produse oferite de firma noastră oferă posibilitatea adaptării la orice necesităţi, plecând de la echipamente ce se integrează foarte bine atât în simple ateliere auto, mergând până la şantiere navale şi hale de producţie pentru cisterne de alimentare şi industriale, vagoane de călători şi marfă, componente pentru industria de automobile etc.

Trebuie menţionat că produsele noastre sunt certificate ISO şi corespund normelor de comercializare în Comunitatea Europeană.

Misiunea firmei
       SC Electroconex Echipamente Industriale SRL este prezentă pe piața din România înca din anul 1990, iar de aproape 20 de ani oferă soluții integrate în domeniul prelucrării metalelor.
       Principala noastră misiune este oferirea de echipamente individuale și linii automate pentru procesarea tablelor, profilelor și țevilor, precum și soluții complementare ca exhaustarea și echipamente de ridicat și tractat. Împreună cu partenerii noștri , punem la dispoziția clienților produse cu fiabilitate ridicată și o calitate superioară recunoscută internaționa.
       Adăugarea de plus valoare clienților noștri este un obiectiv important pentru noi. Oferim consultanță tehnică, punere în funcțiune și instruire personal, precum și service în garanție și postgaranție.

Viziune
  • Ne propunem să devenim principala opțiune pentru soluții integrate în procesarea tablelor, profilelor și țevilor ,la nivel național.

Valorile firmei
  • Responsabilitate- fiecare vânzare este tratată cu maximă responsabilitate și corectitudine, indiferent de amploarea proiectului sau aplicației clientului.
  • Promptitudine-  membrii echipei din departamentul comercial și service răspund în timp cât mai scurt cerințelor venite din partea clienților.
  • Calitate și fiabilitate- serviciile și produsele oferite clienților sunt la cele mai înalte standarde.
  • Adaptabilitate- cu ajutorul partenerilor noștri, reușim să oferim soluții personalizate clienților, adaptate cerințelor diverse ale fiecărui client.
  • Comunicare- comunicarea este o valoare de bază în cadrul firmei, atât între angajați, cât și în relațiile cu clienții, pe întreg procesul vânzării, cât și post-vânzare.